21 de maig 2014

Les claus del programa 28: Jaume Sastre, tancament de canals de TV3, Lisboa i dret al oblit

Tornem una setmana més amb el nostre magazín de mitjans i cultura i avui la notícia principal rondarà al voltant de TV3 a causa de l’amenaça de tancaments dels seus canals per part del govern espanyol.

En la notícies de la setmana escoltarem les paraules de Jaume Sastre, professor de les Illes Balears que fa 14 dies que s’ha posat en vaga de fam per reclamar una aproximació entre els professors i el govern de Bauzà. Sabrem que ha dit el Tribunal sobre el fill de Tejero i escoltarem les últimes picabaralles en el tram final de les eleccions europees.

En el temps tenim a Marc Lemus malalt, però ens ha deixat un petit fragment per conèixer la previsió meteorològica de Catalunya. En ull als mitjans coneixerem que han dit els mitjans sobre les declaracions de Francesc Homs a TV3 i la declaració masclista de Cañete a Antena 3.

A què diu la xarxa en posarem al corrent de la última decisió del Tribunal sobre el dret a l’oblit i la resposta de Google i coneixerem les 5 últimes aplicacions per a millorar les vostres autofotos.

Viatjarem fins a Lisboa, a causa de la final de la Champions entre el Madrid i Atlético de Madrid. Finalment a cultura Jordi ens portarà el nou llibre de Carlos Salem que es diu follamantes. També tindrem temps per dedicar al festival de cuina de trinxera que es va fer a La Floresta el passat diumenge. 

Així que, a partir de les 19h, ens podeu seguir al 90.0FM i a l'emissió en línia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada