2 d’abr. 2014

Les claus del programa 23: eleccions municipals franceses, Bcn World, primàries PSC, declaració de sobirania al TC i Julio Cortázar

Una setmana més fem Punt i a part amb protagonisme del socialisme. D’aquesta manera, a la notícia de la setmana parlarem de la segona volta francesa on els socialistes francesos han realitzat una baixada important que ha comportat la dimissió del primer ministre.

A Catalunya, i en les notícies de la setmana, l’acord de sociovergència per tirar endavant Barcelona World i les primàries obertes del PSC tindran un gran pes. També parlarem sobre l’alliberament dels dos últims periodistes espanyols que estaven segrestats a Síria.

Marc Lemus, com sempre, ens portarà a portar el temps de la Floresta i del resta de Catalunya. Desprès d’una petita pausa, Sílvia ens portarà l’actualitat als mitjans de comunicació amb les versions de Rouco Varela. També veurem que diuen els mitjans sobre la decisió del Tribunal Constitucional en vers la declaració de sobirania del parlament català.

A xarxa farem l’últim cop d’ull als 10 anys de la web 2.0, veurem les conseqüències negatives de les noves xarxes socials. També podrem escoltar com el parlament europeu vol eliminar les taxes telefòniques quan viatges al estranger.


A territoris d’actualitat viatjarem, metafòricament parlant, fins a Roma i per tancar el programa d’avui, Jordi en portarà una miqueta de cultura on ens centrarem en l’autor argentí Julio Cortazar i la seva obra Historias de cronopios y famas. També explicarem el renaixement durant un mes del periòdic el Heraldo de Madrid.

Així que, a partir de les 7, ens podeu seguir al 90.0FM i a l'emissió en línia.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada