9 d’abr. 2014

Les claus del programa 24: La negativa del Congrès, Escola de La Floresta, Escòcia i Júlia Martínez

Una setmana més tornem a Ràdio Floresta amb un programa ben carregat de continguts diversos.

Començarem amb la notícia més destacada de la setmana, on farem un repàs a les últimes notícies que en voltaven la possible anul·lació del bus escolar de La Floresta i també farem un últim repàs al reportatge sobre el Centre Direccional de Cerdanyola.

Els aniversaris d’esdeveniments seran el plat fort de les notícies de la setmana on recordarem els 20 anys de la massacra a Ruanda i els 100 anys de la mancomunitat de Catalunya. Però tampoc ens oblidem de recordar la negativa del parlament espanyola a la demanda catalana de cedir les competències per poder fer un referèndum sobre la independència.

Després de la previsió meteorològica de Marc i una cançó, veurem què en diuen els mitjans sobre la organització del proper 11 de setembre on l’ANC vol crear una gran V omplint tota la Diagonal i la Gran Via de Barcelona.

A la xarxa continuarem començarem a explicar les millor bromes tecnològiques d’aquest anys i us presentarem una pàgina de Facebook que relaciona tots els moviments socials catalans entre ells. 

Amb Sílvia viatjarem metafòricament a Escòcia per la similitud que hi ha entre els dos moviments independentistes, catalans i escocesos. Acabarem a cultura Jordi ens portarà una entrevista que va realitzar a Júlia Martínez, una dona de 91 anys amb pòlio i que escriu les seves vivències a un blog.

Així que, a partir de les 19h, ens podeu seguir al 90.0FM i a l'emissió en línia.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada