12 de març 2014

Les claus del programa 20: Veneçuela, Crimea, 11M i Ceuta

Una setmana més fem Punt i a part arribant ja a la vintena.

El programa es caracteritzarà per explicar la situació que viu Veneçuela amb els precedents i l'actual situació amb una proposició de diàleg que sembla no accepten ni govern ni oposició. Aquest tema és un deute que teníem pendent ja que fa diverses setmanes que Veneçuela viu una situació complexa i encara no n'havíem parlat.

La resta de notícies setmanals que repassarem seran Crimea ja que s'ha proclamat independent per annexionar-se a Rússia i els 10 anys dels atemptats de l'11 de març amb un repàs especial a les declaracions dels polítics i les acusacions cap a ETA per tal de fer veure que no era un atac resposta a la guerra d'Iraq.

Just seguit Marc ens portarà la previsió meteorològica i, després d'una pausa, veurem com han tractat els mitjans de comunicació el dia de la dona i reprendrem l'11M per veure què s'ha dit de l'aniversari de l'atemptat.

A la xarxa destacarem diferents aplicacions per a Android i repassarem diferents webs 2.0 (com ja hem fet altres setmanes).

Territoris d'actualitat vindrà marcat per Ceuta després que les darreres setmanes la ciutat autònoma hagi sigut el centre de totes les mirades per l'arribada d'immigrants i la resposta policial.

Acabarem el programa amb l'apartat cultural reprenent el dia de la dona amb les autores Víctor Català i Gertrudis Gómez de Avellaneda. També destacarem la proliferació de centres culturals al Raval i el monument de record a les víctimes de l'11M a Madrid.


Així, a les 19h. al 90.0FM i radiofloresta.com podreu escoltar el Punt i a part en directe.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada