5 de març 2014

Les claus del programa 19: Puyol, Marginedas, Kiev i Isabel-Clara Simó

Avui tenim un programa carregat especialment carregat amb tota la informació sobre Kiev que tractarem novament en el nostre programa. D’aquesta manera Jordi ens obrirà el Punt i a part d’avui amb el conflicte d’Ucraïna centrant-se en Crimea amb les diferents raons que el provoquen, tant política, cultural, identitari i ideològic.

En el segon apartat de les notícies de la setmana, podrem escoltar les últimes paraules de Carles Puyol al anunciar la seva retirada com a jugador del Barça i també ens preocuparem per el nou pla hidrològic aprovat pel govern centre i que afectaria al delta del Ebre.

Seguidament i sense fallar Marc Lemus ens portarà el temps de la Floresta i de la resta de Catalunya.

Al tornar de la pausa Sílvia ens farà un cop d’ull als mitjans on tornarem a tractar el Pla Hidrològic del Ebre però des de la postura dels mitjans i repassarem les diferents enquestes que analitzen el debat sobre l’estat de la nació.

A què diu la xarxa repassarem nous hits sobre els 10 anys de vida de la web 2.0 i us explicarem que Series Yonkis ha deixat de funcionar els seus enllaços per descarregar pel·lícules i sèries.

Síria serà el nostre territori d’actualitat a causa de tot el rebombori que s’ha creat al seu voltant i també tractarem l’alliberament de Marc Marginedas.

Com cada setmana Jordi ens tancarà el programa amb una mica de cultura on ens presentarà un reportatge d'Aina Marcobal sobre els Oscars, el dia de la dona amb un repàs al seu origen i la relació amb l'obra "Júlia" d'Isabel-Clara Simó i també l'exposició d'Espriu al CCCB. 



Així que a les 19h. teniu una cita a Ràdio Floresta, 90.0FM o en directe a la xarxa. Posteriorment tindreu disponible el PodCast a aquest mateix bloc. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada