26 de febr. 2014

Les claus del programa 18: Carles Brugarolas, Ubuntu, Suïssa i Kiev

El nostre divuitè programa és especial, i és que avui us presentem una entrevista amb el tinent d’alcalde d’economia de Sant Cugat i cap del Consell de Barri de La Floresta Carles Burgaloras. Podrem escoltar l'opinió de l'Ajuntament sobre la pavimentació de la Floresta que fa unes setmanes us varem comentar i també sabrem que n’opina sobre el possible macro centre comercial que es situaria entre Cerdenyola i Sant Cugat i el que també s’obriria a la carretera entre Sant Cugat i Rubí.

D’aquesta manera les seccions del programa han quedat alterades i no farem la notícia més important de la setmana, ja que considerem que l’entrevista és la més important de la setmana i tampoc no farem la secció de cultura.  

D’aquesta manera les notícies més importants de la setmana es converteixen amb una sola notícia, Kiev. Podrem escoltar el desenvolupament dels últims tres mesos després de que finalment sembla que s’hagi posat punt i final a la revolta amb un govern interí.  

Abans de poder escoltar l’entrevista, Marc Lemus ens tornarà a portar el temps de la Floresta i del resta de Catalunya.

Després d’escoltar el temps serà el temps de l’entrevista amb Burgarolas. Al acabar, serà el torn de Silvia que ens farà un cop d’ull als mitjans on analitzarem el vídeo dels verificadors d’ETA i parlarem de Granados.


Farem un cop d’ull a la xarxa, on veurem els cinc últims accessoris per al vostre iPhone i us presentarem un nou sistema operatiu per al vostre mòbil, un sistema operatiu lliure. I aquest cop acabarem amb Silvia on viatjarem fins a Suïssa. Així doncs, si tot està en ordre i tothom a lloc, comencem el nostre divuitè programa. 

Així que a les 19h. teniu una cita a Ràdio Floresta, 90.0FM o en directe a la xarxa. Posteriorment tindreu disponible el PodCast a aquest mateix bloc. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada