13 de nov. 2013

Què s'hi courà avui al programa?

Avui arribem al nostre programa número 7 i amb ell portem el nostre primer reportatge del programa, per escoltar-lo haurem d'esperar a "Ull als mitjans!" Abans, tractarem la notícia més important de la setmana que és la catàstrofe que ha sacsejat Filipines. Farem un repàs de l'evolució del tifó i la situació actual. 

Després farem una repassada a les notícies més importants de la setmana, secció que vindrà ben carregada. Primer explicarem la sentencia del Prestige, resumirem la informació sobre l’incendi del Baix Empordà i ampliarem el que han dit els mitjans sobre l’actuació de David Fernàndez. Finalment farem un cop d’ull a la vaga de neteja de Madrid i veurem que n’opinen els diferents diaris europeus. 

 Un cop acabada la repassada a les notícies arribarà el plat fort del programa, podrem escoltar el reportatge que ha preparat Jordi sobre el tancament d’RTVV. 

Què diu la xarxa?, secció que seguirà el reportatge, podrem veure com Google presenta un nou projecte per connectar a tot el món, una nova aplicació que ens permetrà saber la mesura exacte dels sostenidors.  
A la secció cultural parlarem parlarem de la cultura del consum i cànnabis, de periodisme a Síria i recordarem els 10 anys de la mort de Miquel Martí i Pol. Aquest serà el programa d’avui. 

Us esperem a tots a les 7 de la tarda a Ràdio la Floresta, 90.0FM i a través de l'emissió en línia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada