24 d’oct. 2013

Programa 4

El PodCast d'aquest programa no està disponible.

Aquesta setmana el programa ha quedat força bé, però per errors tècnics no hem pogut emetre en directe per internet ni s'ha gravat el programa correctament. El que significa que solament hem pogut escoltar el programa els que estàvem al locutori i la gent que ens escoltava a través del dial. En qualsevol cas, com totes les setmanes, us pengem aquest resum del programa amb els pertinents enllaços d'Ull als mitjans!:

Hem començat el programa amb la notícia de la setmana. Aquesta vegada la vaga d'estudiants d'abans d'ahir, ahir i avui. Però en especial la vaga general d'educació d'avui. La LOMQE està aprovada i en període de revisió al Senat.

Just seguit Tatiana ens ha ampliat informació setmanal. Entre altres, la doctrina Parot, la sortida de la recessió, la contaminació a les grans ciutats i la festa del cine.

Hem fet una pausa per a passar a l'Ull als mitjans! RTVV, El Intermedio, A3Media i la publicitat i El Ideal. També una curiosa entrevista destinada a trencar els tabús de la sexualitat, una entrevista, ni més ni menys que al clítoris.

D'allà hem avançat a la xarxa. Jéssica ens ha contat coses tan curioses com una aplicació que permet millorar la comprensió lectora dels sords o Facebook que avisa de la violència a alguns vídeos però no els elimina.

I de la xarxa a viatjar a altres 23 d'octubre de la història. Des de la creació del món a la primera reunió de les Nacions Unides.

Just després a l'Agenda cultural hem descobert un munt d'activitats per a fer. Entre elles destaquem jazz a Sant Cugat o la nova programació cultural ací, a La Floresta. També cine, La nostra vita és la pel·lícula que ens ha recomanat la Jessica.

Ens sap greu no poder oferir el PodCast del programa, però recordem que els tres primers, així com la cunya estan disponibles.

2 comentaris:

  1. Nois, sóc jo o el blogg ara es veu més buit i blanc que abans? o.O'' Què hi haveu fotut?
    A sobra això de l'àudio... No podeu fer res pels qui no ho vam poder sentir? Via internet no rutllava tampoc, i la prèvia que penjàreu pintava guai :(

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, vam intentar arreglar una mica el bloc i ara para para més blanc que abans. Respecte a l'àudio, no el vam poder gravar correctament, no hi ha forma de recuperar-lo. Ens sap greu.

      Elimina