25 de març 2015

Programa 53 amb Jaume Massanés (UASC)

El programa d’avui ve carregat d’actualitat local i marcat també per l’inici de les entrevistes als partits polítics en motiu de les eleccions municipals de maig. Però abans començarem amb una notícia d’última hora i sabrem que la PAHC ha ocupat la seu del BBVA de La Floresta per reivindicar la llei de la segona oportunitat. 

Aquesta setmana tornarem a utilitzar el telèfon per trucar al Col·lectiu Educació Viva de Sant Cugat per saber com els hi va anar la presentació a la ciutat el divendres passat. En clau política local sabrem quins són els últims moviments a la presidència de Valldoreix i l'alcaldable de VOX. 

En les notícies catalanes sabrem que el Moianès serà comarca després de la votació no vinculant del cap de setmana passat. En un àmbit estatal repassarem els resultats electorals a Andalusia i sabrem com avances les investigacions dels casos de corrupció política. Finalment en la mirada internacional sabrem quins han estat els resultats a les primeres departamentals franceses.

Després dels esports, el temps i la pausa començarem el cicle d’entrevistes polítiques amb la UASC. Jaume Massanés, cap de llista, ens acompanyarà per parlar sobre els objectius del seu partit i sobre tot el que envolta a l’actualitat de Sant Cugat.

No tractarem gaire el tema però ens sumem al dol per l'accident aèri d'ahir que, a més, ha acabat amb la vida de cinc santcugatencs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada