4 de març 2015

Programa 50 amb El Mussol

Arribem a la cinquantena de programes i per això començarem amb una editorial especial recordant totes les persones que han passat pel Punt i a part. Si bé, malgrat ser el nostre programa 50 volem continuar informant analitzant la comissió de seguiment del Pla de Millora i anunciant quins seran els punts del dia del Pla de Treball, que ja té data de celebració. Coneixerem que l’alcaldable del PP a les municipals ha estat ratificat pel comitè electoral i sabrem com afecta negativament la modificació de l’Impost de Societat segons la Federació d’Associacions de Veïns de Sant Cugat. Encara en les notícies locals recordarem que la Policia Local ja s’ha traslladat definitivament a la Plaça de la Vila.

Raül Romeva va deixar dilluns Iniciativa, sabrem que la Marea Blanca s’ha constituït a Catalunya i que ja ha començat la fira del Mobile Word Congress, en les notícies d’àmbit català. En un àmbit més estatal destacarem les inundacions que ha provocat el riu Ebre a l’Aragó, la baixada de l’atur i els 8 detinguts espanyols que van combatre a Ucraïna. Finalment en la mirada internacional posarem el focus a Rússia on es produeixen les primeres manifestacions contra Putin i sabrem qui ha guanyat les eleccions a Andorra.

Després dels esports, el temps i la pausa, realitzarem l’entrevista a l’entitat El Mussol. Amb ells parlarem sobre el projecte anomenat Reconnecta en Verd, que vol unir Sant Cugat i La Floresta en un camí en que el ciutadà pugui recórrer sense trepitjar cap part asfaltada. Carme Ferrer, biòloga i membre de El Mussol, ens explicarà com l’organització està capitanejant l’anàlisi del projecte per tal d’evitar riscos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada