17 de des. 2014

Programa 42 amb La Floresta Parla

Punt i a part d'avui, el darrer abans d'una aturada de 3 setmanes, no podrem entrevistar, tal com havíem anunciat, a 6Claus. D'aquesta manera postopsem aquesta conversa i la substituïm per una entrevista a La Floresta Parla. Abans, però, repassarem les informacions locals amb el Consell de Barri celebrat ahir i el coneixement de l'empresa que asfaltarà La Floresta; la falta d'acord entre la PAH de Rubí i Catalunya Caixa, fet que significa la continuació de l'acampada dels afectats; i el retard en la rehabilitació del mercat Pere San al centre de la ciutat.

A nivell català explicarem la redada policial contra l'anarquisme, l'evolució del cas Pujol i dels pressupostos de la Generalitat. A Espanya veurem la decisió de Google News de no indexar els mitjans espanyols per no haver de pagar el cànon que estipula la nova Llei de Propietat Intel·lectual i el nomenament de Rafael Hernando com a nou portaveu del PP al Congrés. A nivell internacional tractarem el segrest a una cafeteria de Sydney, l'atemptat talibà a Paquistan i la caiguda en picat del ruble a Rússia.

Després de repassar els resultats esportius, assabentar-nos de la previsió meteorològica i fer una pausa, arrancarà l'entrevista del Punt i a part. Aquesta vegada tornarà a acompanyar-nos Ramon Piqué com a representant de La Floresta Parla per parlar del Consell de Barri celebrat ahir així com dels acords arribats entre veïns i Ajuntament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada