19 de nov. 2014

Programa 38 amb Carles Brugarolas

Carles Brugarolas a un Consell de Barri // Foto: Jordi Pascual
Al programa d'avui les notícies de més proximitat seran com 6 Claus treballa per apropar el projecte de masoveria urbana als veïns de La Floresta i com Promusa construirà nous habitatges després del conflicte de l'Ajuntament amb Adif.

En l’actualitat catalana sabrem quines són les reaccions respecte el 9-N per part de Societat Civil Catalana i de l’ANC de Sant Cugat així com l'evolució dels pressupostos del 2015. L’actualitat espanyola ens portarà a parlar de les prospeccions a les Canàries, la llista de desplaçaments dels diputats del Congrés i l'acceptació de les devolucions en calent. 

En les notícies internacionals explicarem com Palestina comença a ser reconeguda com a país per Europa i com Colòmbia abandona les negociacions amb la FARC. En el repàs esportiu del cap de setmana destacarem la victòria dels nois d’hoquei que es mantenen invictes ja amb 5 partits disputats i la derrota de les noies, que no aconsegueixen sortir de la part baixa de la taula i continuen amb 0 punts després de 2 partits disputats. 

Després del temps i la pausa, entrevistarem a Carles Brugarolas, cap del Consell de Barri de La Floresta i tinent d'Alcalde d'Economia. Amb diversos temes sobre la taula com el Pla de Millora, la transcripció del Pla General Metropolità i les seves afectacions al barri, les mobilitzacions de la PAH o les queixes pel model comercial de la ciutat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada