12 de nov. 2014

Programa 37 amb el Cercle Podem de La Floresta

Una setmana més torna el Punt i a part aquesta vegada acompanyats pel Cercle Podem de La Floresta. Abans, però, farem una repassada a l'actualitat local, nacional i internacional.
 
D’aqueta manera en les notícies d’àmbit local explicarem les reclamacions i la futura vaga que ha convocat CCOO a RTVE ja que es pateix pel seu futur. Tornarem a tractar les noves informacions en relació a les activitats reivindicatives de la PAH de Rubí.

L’actualitat Catalana ens obligarà a parlar sobre la consulta i el procés sobiranista i tot el que se’n deriva. També comentarem el cobrament de la paga doble que tornaran a rebre, 3 anys després, els funcionaris de la Generalitat tal i com ha anunciat el conseller d’economia Andreu Mas Colell. Finalment ens farem ressò d’una nova sentència del Tribunal Suprem que indica la il·legalitat d’haver tallat les emissions de TV3 al País Valencià. 
 
A les notícies d’àmbit espanyol parlarem de la trama Gürtel i de la corrupció, que també esquitxa Sant Cugat. La mirada al món ens portarà fins a Palestina que recorda Arafat en el desè aniversari de la seva mort mentre continua la repressió israeliana i l'escletxa entre Fatah i Hamàs creix i també veurem com creix i pren cada vegada més força l’economia xinesa al món.

Com cada setmana farem una repassada als diferents resultats esportius que s’han produït el passat cap de setmana i us informarem, a través de Marc Lemus, sobre el temps de La Floresta i de Sant Cugat. Després de la pausa entrevistarem a Dionisio Giménez, portaveu del Cercle de Podem de la Floresta. Amb ell intentarem buscar les claus del fenomen de Podem, el seu model de funcionament a través del cercles, l’ús mediàtic i de de lideratge per part de Pablo Iglesias i sobre l’opinió de Podem en relació al dret a decidir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada