5 de nov. 2014

Programa 36 amb l'Assemblea Nacional Catalana


Encetem un nou programa de ràdio que ve carregat d’actualitat catalana. Però abans tractarem un parell de notícies locals en les quals ens farem ressò de la multa que ha rebut la PAH de Rubí per ocupació indeguda de la via pública i de la impugnació de la candidatura de CiU a les municipals de Valldoreix.

En les notícies de Catalunya parlarem sobre l’augment de l’atur al mes d’octubre. Escoltarem com l’Audiència Nacional investiga la venda de Catalunya Caixa a BBVA i com Podem pren més forma a Catalunya.

L’actualitat espanyola ens portarà a la previsió de vot segons l’enquesta de Metroscpoia per a El País i l’enquesta del CIS on escoltarem les principals raons dels dos resultats. Finalment en el cop d’ull al món escoltarem els resultats de les eleccions de Donestsk i Lugansk que no tenen el reconeixement d’Ucraïna i també comentarem els resultats al Senat americà.

Abans de la nova informació meteorològica, repassarem els diferents resultats esportius que s’han produït al llarg del cap de setmana passat així com alguns fets destacables.

Després de la pausa realitzarem el plat fort del programa amb l’entrevista a Manel Porta, coordinador de l’Assamblea Nacional Catalana de Sant Cugat. Amb ell parlarem sobre el futur de Catalunya i de Sant Cugat amb el nou 9-N a quatre dies vista. I abans de tancar el programa avançarem, amb l’agenda d’actualitat, les diverses activitats que podreu fer al llarg del cap de setmana i també de la setmana que ve.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada