13 de des. 2013

Programa 11

El programa número 11 és el nostre darrer programa del 2013. Tornarem en directe el 15 de gener ja que ens hem vist obligats a allargar les nostres "vacances" un parell de setmanes, vida d'estudiants i Nadals d'estudi. Però tranquils durant aquestes quatre setmanes sonaran els darrers programes, o siga, el 7, 8, 9 i 10. 

Seguint l'horari habitual (dimecres a les 19h.), els programes s'emetran de la següent manera: 18 de desembre - programa 7, 25 de desembre - programa 8, 1 de gener - programa 9 i 8 de gener - programa 10. Aquestos Nadals ja intentarem preparar alguna cosa per a tornar el 15 amb més força.

Ara bé, no ens avancem als fets, el programa 11 s'ha caracteritzat per:
Hem començat el programa amb la notícia de la setmana, és a dir, les mobilitzacions a Tailàndia contra el govern. Unes mobilitzacions que han provocat la convocatòria d'eleccions anticipades i la dissolució temporal del parlament.

Hem repassat actualitat setmanal amb un altre plat fort, la mort de Nelson Mandela. Just seguit les mobilitzacions a Ucraïna en favor de l'entrada a la Unió Europea i l'ERO a Panrico. Llavors, Marc Lemus ha fet la previsió meteorològica per a la següent setmana ja que no pot preveure les quatre setmanes d'absència. 

Just després d'una pausa hem entrat a Ull als mitjans! Allà ens hem centrat en el canvi d'equip de Punto Pelota i en l'acomiadament de Pedrerol d'Intereconomia. També hem parlat del rumor, que finalment ha estat confirmat, del canvi de direcció de La Vanguardia.

A Què diu la xarxa? hem conegut un vídeo virat d'imitació a Miley Cyrus i el plantejament a poder connectar en els mòbils en 3G i 4G als vols, a banda de molts més temes.

Just seguit a Territoris d'actualitat ens hem assabentat de la situació de Corea del Nord, un país que ha saltat a l'actualitat després que Kim Jong Un traira el seu oncle i el condemnés a mort.  

A l'últim apartat, cultura, hem rememorat la novel·la Aloma de Mercè Rodoreda, hem repassat un article publicat a eldiario.es sobre Nymphomaniac i hem escoltat i debatut les declaracions de Mariano Rajoy a Sud-Àfrica abans d'assistir al funeral de Nelson Mandela.

Hem acabat el programa amb una cançó referent en la revolució xilena. Ho hem fet perquè aquest cap de setmana se celebra la segona volta de les eleccions a aquell país.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada